Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemia de COVID 19 produce efecte mai puțin vizibile în societate! Care este concluzia la care au ajuns specialiștii

www.perfecte.ro
pesimism, depresie

Epidemia de COVID 19 produce efecte mai puțin vizibile în societate. Este concluzia la care au ajuns psihologii care în ultima perioadă s-au confruntat cu un număr din ce în ce mai mare de persoane cu probleme. Cei mai vulnerabili sunt tinerii și cadrele medicale, scrie Mediafax.

Potrivit specialiștilor, din ce în ce mai mulți tineri au probleme psihologice din cauza stresului provocat de epidemia de COVID 19. De asemenea, în ultimele luni la specialiști au apelat numeroase cadre medicale epuizate din cauza efortului depus în spitale.

CIRC Protestatarul Marian Ceaușescu l-a ACOSTAT pe Generalul Pavel Abraham: 'Criminalule, milițian spurcat! Cum ai tras la Revoluție? Jigodie comunistă'

„Adresabilitatea a crescut în sistemul public și privat. Este vorba despre multe solicitări din partea părinților pentru copiii lor cu anxietate, depresie, tulburare de adaptare. Noi, psihologii, avem din ce în ce mai multe solicitări din partea cadrelor medicale care sunt epuizate după efortul de săptămâni, de luni și asta este o realitate asupra căreia ar trebui să ne aplecăm serios de tot”, a declarat psihologul Mihaela Bucuță.

Bucuță a dezvăluit că în prezent se fac mai multe studii privind efectul epidemiei asupra pacienților. Primele concluzii vor fi anunțate până la sfârșitul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.