Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemie generalizată de Covid-19 la Timiș: județul a înregistrat cel mai mare număr de persoane confirmate, de la începutul crizei

SANADOR
testare covid

Judeţul Timiş a înregistrat cel mai mare număr de persoane confirmate cu COVID în 24 de ore, de la începutul pandemiei, existând aproape la o triplare a cazurilor faţă de raportările anunţate de Prefectură la începutul săptămânii, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al prefecturii, Daniela Fetescu, a anunţat, joi, că în cursul zilei de ieri au intrat în carantină 135 de persoane şi în izolare, 70.

"În ultimele 24 de ore au fost confirmate cu COVID-19 86 de persoane în judeţ (faţă de 36 raportate marţi n.r.), din care 46 sunt din Timişoara (faţă de 19 raportate marţi n.r.). Celelalte cazuri provin din Lugoj (5), cu câte trei confirmaţi sunt Giroc, Jena (Găvojdia), Moşniţa Nouă, cu câte doi sunt Comloşu Mare, Saravale, Buziaş, Coşteiu, Sânnicolau Mare, Grabaţ (Lenauheim), iar câte un caz au Dudeştii Vechi, Jebel, Iohanisfeld (Otelec), Belinţ, Gelu (Variaş), Cutina (Bethausen), Bacova (Buziaş), Nerău (Teremia Mare), Hitiaş (Ghizela), Deta, Cenei, Corneşti (Orţişoara), Orţişoara, Dumbrăviţa, Ictar-Budinţ (Topolovăţu Mare)", a afirmat Daniela Fetescu.

Ea a mai anunţat că, joi dimineaţă, numărul total de persoane internate confirmate cu COVID-19 a fost de 154, 18 pacienţi fiind la ATI.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv şi două cadre medicale şi s-a înregistrat un deces.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, joi, că sunt 11 focare COVID-19 active, aflate sub control epidemiologic, fiind închis cel de la Şcoala Gimnazială nr. 19 din Timişoara.

Citește și: Jandarmeria București s-a SUCIT: S-a INTRAT în sala de depozitare a voturilor de la Sectorul 1, dar NU era treaba jandarmilor să păzească

Au mai rămas active Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Lugoj (76 de cazuri), Centrul rezidenţial privat pentru persoane vârstnice Timişoara (37 de cazuri), Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Periam (13 cazuri), Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Timişoara (patru cazuri), două unităţi economice din Timişoara (cu 11, respectiv 16 cazuri), o unitate economică din Sânnicolau mare (58 de cazuri), o unitate sanitară privată din Timişoara (patru cazuri), Liceul Teologic Penticostal "Logos" Timişoara (şapte cazuri), Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" Timişoara (opt cazuri) şi o unitate economică din Ghiroda (şase cazuri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.