Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemiolog german: 'Persoanele vaccinate cu AstraZeneca ar putea să-și întărească imunitatea cu încă un vaccin'

Elemental-Medium
medicament covid

Persoanele vaccinate cu vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca ar putea primi mai târziu şi un vaccin diferit, a declarat sâmbătă ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn, răspunzând unei întrebări din partea publicului, relatează agenţia DPA.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

Aceasta ar fi posibil fără nicio problemă atunci când vor fi suficiente doze de vaccin disponibile, de exemplu către sfârşitul acestui an, când probabil toată lumea care doreşte va fi reuşit să se vaccineze, a explicat el.

Întrebarea i-a fost adresată în contextul preocupărilor privind o eficacitate mai redusă a vaccinului AstraZeneca în comparaţie cu cele produse de Pfizer/BioNTech şi Moderna.

Propunerea lui survine după o sugestie în acest sens făcută cu câteva zile în urmă de secretarul general al Societăţii Germane de Imunologie, Carsten Watzl, care a apreciat că ''imunitatea obţinută cu vaccinul AstraZeneca poate fi consolidată ulterior fără probleme cu un vaccin ARN mesager''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.