Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopia Caransebeșului pune la dispoziție servicii funerare complete

Wikipedia
episcopul lucian caransebes

Episcopul Lucian al Caransebeșului a sfințit joi o nouă capelă mortuară la Reșița. În contextul Anului comemorativ al celor adormiți în Domnul, ierarhul a vorbit despre extinderea serviciilor funerare „complete și complexe” la nivel de eparhie și a invitat credincioșii să apeleze cu încredere.

„Am invitat astăzi pe toți preoții din municipiul reședință de județ, ca la rândul lor să-i îndemne pe credincioșii noștri să îmbrățișeze această idee a Episcopiei Caransebeșului și anume, ca atât serviciile funerare, cât și depunerea celor dragi să fie oficiate în cadrul Bisericii. Avem un serviciu complet și complex de Pompe Funebre și sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu ca în toate orașele și chiar în mediul rural să avem capele mortuare pe lângă bisericile parohiale sau în cimitirele noastre”, a subliniat PS Lucian, potrivit basilica.ro.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

„Sunt mai mult decât necesare aceste capele mortuare, mai ales în mediul urban”, a spus joi, 28 ianuarie, Episcopul Caransebeșului.

În Parohia Câlnic a municipiului Reșița fost amenajată o capelă mortuară cu două încăperi foarte spațioase, după toate normele în vigoare, având și un pridvor în față. Proiectul a fost început în urmă cu 6 ani. Aceasta este pusă la dispoziția tuturor parohiilor din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.