Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopia de Bălți le-a premiat pe cele două eleve din municipiu care au obținut media 10 la Bacalaureat

basilica.ro
balti

Episcopia de Bălți și Consulatul General al României la Bălți le-a premiat miercuri pe cele două eleve din municipiu care au obținut la examenele de Bacalaureat media 10: Tatiana Sviriniuc de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” şi Magdalena Popa de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”.

Tatiana Sviriniuc a fost pe parcursul anului școlar 2020-2021 bursiera Episcopiei de Bălţi. Ea a primit timp de 10 luni de bursa „Mitropolit Visarion Puiu” în valoare de 850 lei moldovenești (aproximativ 200 RON), scrie Basilica.ro.

Deși m-am gândit la faptul că ar fi minunat să am acest rezultat frumos, nu m-am concentrat exclusiv pe acesta. Pentru mine a contat faptul ca eu să utilizez la maximum ceea ce cunosc și să exprim ceea ce eu în realitate reprezint. Recunosc, pentru mine a fost o surpriză, pentru că, până la urmă, nu mă vedeam cu acest rezultat. Însă, dacă muncești sistematic, asta nu e o surpriză, ci o consecință firească”, a declarat într-un interviu Tatiana Sviriniuc.

Premierea elevelor a avut loc miercuri la sediul Consulatului General al României din Bălţi, iniţiativa aparținând Excelenţei Sale Petrişor-Ionel Dumitrescu.

Consulul Petrişor-Ionel Dumitrescu a înmânat celor două tinere diplome de excelenţă şi câte o ie, iar PS Antonie câte o bursă „Mitropolit Visarion Puiu” în valoare de 850 lei, o Carte de „Învăţătură de Credinţă Creştină Ortodoxă” şi o „Carte de rugăciuni”.

Ambele eleve de 10 din Bălți vor să studieze medicina. Ele au fost premiate și de Președinta Republicii Moldova. Maia Sandu le-a acordat diplome de onoare tuturor celor 105 elevi care au obținut la Bacalaureat o medie de la 9,6 până la 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.