Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopul Bisericii Evanghelice din România invită credincioşii la un marş şi o rugăciune pentru pace în Ucraina

Wikipedia
ucraina steag drapel

Episcopul Bisericii Evanghelice din România, Reinhart Guib, invită credincioşii să participe sâmbătă, 16 aprilie, în centrul municipiului Sibiu, la un marş şi o rugăciune pentru pace în Ucraina, mesajele urmând să fie date în limbile română, germană, maghiară, engleză şi ucraineană, se precizează într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Referindu-se la cuvintele Apostolului Pavel catre Efeseni - 'Har vouă şi pace de la Dumnezeu Tatăl nostru şi de la Domnul Iisus Hristos', Reinhart Guib, Episcop al Bisericii Evanghelice C. A. din România (B.E.C.A.R.), invită la o rugăciune pentru pace cu un marş al păcii prin centrul Sibiului, sâmbătă, 16 aprilie. În aceste vremuri de grea încercare pentru fraţii noştri ucraineni şi pentru lumea largă şi înaintea Sfintelor Paşti este mai mult decât binevenită o rugăciune comună pentru pace. Astfel vă invit cu drag să aducem împreună cu celelalte culte creştine surori un semn de pace, solidaritate şi bună comuniune pentru a contrasta vărsarea de sânge din Ucraina şi să chemăm la pace, frăţie şi închinare Celui care este, a fost şi Va fi", se menţionează în comunicat.

Rugăciunea pentru pace va avea loc, de la ora 11,00, în faţa parcului Astra, lângă Hotelul Continental Forum, fiind urmată de un marş pe strada pietonală Bălcescu spre Piaţa Mare, unde vor continua rugăciunile şi citirile biblice, iar la orele 12,00 o rugăciune comună şi binecuvântare vor încheia procesiunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.