Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopul Tihon al Bulgariei - "Cred că Dumnezeu le-a spus acelor oameni de știință cum să facă vaccinul”

rovaccinare
rovaccinare
"În ultimii ani, societatea românească pare din ce în ce mai divizată, mai ruptă și mai individualistă. Umanitatea se împarte mai nou între vacciniști și antivacciniști, între știință și credință, între “a ști” și “a fi convins”. Și stau să mă întreb: unde au dispărut complementaritatea și iubirea față de semeni? Căci știința și credința nu se exclud, ci se unesc pentru bine și pentru iubire. Pentru iubirea de semeni. Din iubirea oamenilor pentru oameni nu poate ieși nimeni în pierdere, asta e clar, nici cei care cred în știință, nici cei care cred în Dumnezeu', scrie pe pagina de facebook Antonel Tanase, deputat si Presedinte PNL Sector 3, legat de vaccinare.
Părintele Constantin Necula adaugă că vaccinurile sunt „în mâna lui Dumnezeu”, iar însuși Papa Francisc îi îndeamnă pe credincioșii catolici să nu ezite.
"De obicei, în fața unui pericol, cum este acest virus, oamenii ar trebui să fie uniți, înțelegători și empatici. Să se gândească mai departe de propria persoană, căci nu trăim izolați și solitari, ci facem parte dintr-o comunitate. Iar dacă noi, ca societate, vom fi sănătoși, atunci fiecare individ va fi protejat și apărat." mai spune acesta.
De mentionat ca, campania de vaccinare din Romania se desfasoara conform graficului, asa cum arata si Uniunea Europeana intr-o postare pe pagina de facebook.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.