Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EPURĂRI SUSPECTE la Agenția Naționala a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale? Cinci oameni cheie au plecat în doar o zi

digi24.ro
capsule medicamente

Plecări suspecte la Agenția Naționala a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale - medici și biochimiști - au fost demiși sau au demisionat într-o singură zi. Șeful departamentului de evaluare a tehnologiilor medicale (HTA), trei oameni importanți de la inspecția farmaceutică, plus șeful departamentului de resurse umane au părăsit instituția în doar o zi.

"Aceste plecări la nivel înalt din Agenția Națională a Medicamentului au avut loc după venirea în Agenție a lui Andrei Iordache, care este considerat un apropiat al lui Darius Vâlcov.

Andrei Iordache, venit de la Direcția de Sănătate Publică Olt, i-ar fi anunțat într-o ședința restrânsă că ANM-ul va fi restrâns la 50 de oameni. Decizia vine după ce, la începutul anului, ministrul sănătății, Sorina Pintea, anunța că la Agenție se vor face angajări, din cauza numărului mic de specialiști.

Printre cei care au plecat sunt: șefa serviciului de inspecție a distribuitorilor, șefa serviciului de inspecție a farmaciilor, șefa serviciului de inspecție a calității medicamentului, șeful serviciului de HTA (care decide ce medicamente se rambursează și care nu)", a informează PRO TV.

Citește și: CUTREMUR Raluca Turcan susține victoria Opoziției: Dragnea a fost revocat de Opoziție. Recunoașteți votul .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.