Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, despre documentul privind izolarea, 'scăpat' de autorități: Au vrut să testeze reacția populației

Romania Libera
serban nicolae

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, susține că documentul prin care s-ar fi impus izolarea la domiciliu a cetățenilor, ”scăpat” de autorități este un exemplu de iresponsabilitate al decidenților politici. Șerban Nicolae consideră că este posibil ca documentul să fi fost lansat în spațiul public tocmai pentru a testa reacția populației.

”ÎNCREDERE ȘI RESPONSABILITATE

Pe toate căile, oficialitățile încearcă să explice că hotărârea (cu multe inepții în conținut!) care "a scăpat" în spațiul public este doar un proiect (draft, pe românește) care nu a fost încă(!) adoptat.
Asta îmi amintește că la începutul lunii martie a mai "scăpat" public un document care vorbea de întreruperea cursurilor până în 22 aprilie. Hotărârea care a fost aprobată s-a limitat la 22 martie, dar acum se vorbește din nou de prelungirea întreruperii până după 20 aprilie.
Cu alte cuvinte, cetățenii trebuie să aibă încredere în discernământul unor decidenți cărora "le scapă" documente aflate în lucru. Sau, trebuie să ne obișnuim cu ideea că așa se testează posibilele reacții ale populației.
În orice situație, cei care decid trebuie să înțeleagă că într-o situație atât de gravă inconștiența politrucilor, jocul de imagine al iresponsabililor are consecințe care amplifică exponențial efectele epidemiei.
Credibilitatea, în aceste momente, este a celor care acționează exclusiv din profesionalism si patriotism. Două trăsături complet străine vouă politrucilor!”, scrie Șerban Nicolae.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.