Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae, ieșire furtunoasă în Parlament: 'Guvernul Orban va trebui să plece la parchet. Sunt lucruri grave care vizează penalul'

serban nicolae congres psd

Senatorul PSD Șerban Nicolae s-a dezlănțuit de la tribuna Parlamentului la adresa Guvernului Orban. El a spus că `Guvernul Orban va trebui să plece la Parchet și să facă autodenunț”, după valul de OUG adoptate aseară în ședința de Guvern.

„Am crezut că sunt lucruri importante și a ieși ministrul de Interne și ne-a spus că a rezolvat problema importantă a trotinetelor electrice. Cum să îl crezi pe unul că lucrează 16 ore pe zi, atunci când viața întregii lui familii de salariul lui la privat lucra part-time. OUG de la sănătate e poate cea mai gravă, pentru că acolo vorbim de 1,2% din PIB. Cei de la stat fac achiziție pentru tot anul prin licitație publică, privații își epuizează stocul și primesc și bonificație. Cei care au adus la putere acest guvern, vor să-i fie complici. Guvernul Orban va trebui să plece la parchet, să facă autodenunț, pentru că sunt lucruri grave care vizează penalul, de aia s-au grăbit să dea azi-noapte OUG. Pentru că s-a aflat de chestiunea cu băncile au scos-o de pe listă, dar nu au rămas datori”, a spus Șerban Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.