Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan face o promisiune dură: 'Indiferent de prețul pe care îl plătim, vom continua să fim dușmanul asupritorului'

albawaba.com|
Recep Erdogan, nervos

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a subliniat că va continua să ducă politici „onorabile", să se opună „opresorilor” și să fie alături de cei oprimați, indiferent de costuri.

"Acasă, vom continua să luăm măsuri, care vor asigura că niciunul dintre cetățenii noștri nu se va simți abandonat, care vor oferi tuturor cetățenilor noștri cele mai avansate libertăți și servicii în toate domeniile", a declarat președintele Erdogan în cadrul sesiunii de închidere a celei de-a 30-a reuniuni de consultare și evaluare a AKP. "În străinătate, vom continua să ne continuăm politicile păstrând întotdeauna poziția noastră onorabilă oriunde există o persoană oprimată, din Siria până în Irak, din Libia până în Karabah, din Balcani până în Africa, de la Marea Neagră până în Mediterana", a adăugat el.

Guvernul turc va face întotdeauna pași înainte în efortul său pentru democrație și dezvoltare într-un spirit care va servi națiunii și va aduce noi realizări în țara noastră, a subliniat președintele.

Reiterând faptul că Turcia nu se va abate niciodată de la calea sa corectă, președintele Erdoğan a declarat că nu este o coincidență faptul că guvernul a realizat aproape jumătate din toate investițiile semnificative în infrastructură din lume în ultimii 20 de ani.

"De asemenea, nu este o coincidență faptul că am realizat cele mai mari revoluții tăcute din lume pentru democrație și libertăți în ultimii 20 de ani, deși promisiunile făcute țării noastre cu privire la aderarea la UE nu au fost respectate", a declarat el.

Vezi si: VIDEO - Iohannis a discutat cu omul lui Recep Erdogan: Turcia invită România să se implice activ în Marea Neagră

Datorită "infrastructurii robuste" pe care AKP a construit-o în ultimii 20 de ani, Turcia se distinge ca fiind țara care se dezvoltă și își folosește cel mai mult potențialul în timp ce întreaga lume se luptă cu crize de securitate și turbulențe economice, a declarat președintele.

"Din nefericire, există o masă în țara noastră care este gata să creadă orice minciună spusă despre mine, despre Partidul AK, despre cadrele noastre și despre politicile mele", a spus el, menționând că unele dintre aceste cercuri sunt alimentate de "ignoranță, iar altele de trădare".

"În timp ce ne luptăm cu acestea, uneori trebuie să ne întărim stilul și atitudinea. Singurul motiv pentru această duritate este acela de a ne îndeplini responsabilitățile față de țara și națiunea noastră. Indiferent de prețul pe care îl plătim, vom continua să fim dușmanul asupritorului", a declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.