Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erik ten Hag nu-și mai are locul la Man United, spun foști jucători emblematici ai clubului

Getty Images
erik ten hag

Erik ten Hag și-a epuizat timpul la Manchester United și este puțin probabil să mai primească un credit de încă un an pe banca tehnică a echipei, consideră foști jucători emblematici ai lui United în urma înfrângerii, 0-4, în Premier League la Crystal Palace, potrivit mediafax.

Cea de-a 13-a înfrângere din campionat, 0-4, luni, cu Crystal Palace, i-a lăsat pe cei de la Manchester United pe locul opt și în fața unei situații critice, de a nu prinde cupele europene. Au încasat 81 de goluri în toate competițiile, cea mai slabă prestație pe care au avut-o din sezonul 1976-1977 încoace.

”Am simțit că ar putea primi încă un an credit ca să lucreze pentru un club care s-a liniștit puțin prin noii proprietari, dar acum nu se mai simte așa. Este destul de clar să vezi că se simte (Erik ten Hag - n.r.) ca un timp împrumutat", a declarat fostul mijlocaș al lui United, Paul Scholes, după înfrângerea cu Palace, potrivit Reuters.

Michael Owen, care a jucat pentru United între 2009 și 2012, a declarat, la rândul său, că board-ul clubului ar trebui să își reducă pierderile și să îl demită pe Erik ten Hag înainte de finalul sezonului, înaintea finalei de Cupa Angliei împotriva lui Manchester City. "El nu poate, pur și simplu nu poate să conducă echipa în sezonul următor", a spus Owen.

United mai are trei meciuri de campionat, acasă cu liderul Arsenal și cu ocupanta locului șase, Newcastle United, precum și în deplasare cu Brighton.

Fostul apărător al lui United, Ashley Young, a afirmat că este posibil ca United să nu reușească să câștige niciunul dintre meciurile rămase. "Este un dezastru, totul în ceea ce privește apărarea lui United a fost o nebunie", a declarat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.