Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erik ten Hag, semnal de alarmă pentru jucătorii lui Manchester United: `Calificarea în Champions League este vitală`

Getty Images
erik ten hag

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, s-a arătat încrezător că echipa îşi va reveni după eşecul de joi de pe terenul lui Brighton (0-1), iar în următoarele săptămâni va reuşi o calificare "vitală" în Liga Campionilor, informează DPA.

United a arătat un progres în acest sezon, primul sub conducerea tehnicianului olandez, dar rezultatele în deplasare în faţa echipelor puternice ale campionatului au lăsat de dorit. "Diavolii roşii" au obţinut un singur punct din 27 posibile pe terenul formaţiilor din prima jumătate a clasamentului.

United este pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, la patru puncte de ocupanta locului 5, Liverpool, ce are un meci mai mult disputat.

Înfrângerea de joi, venită după un penalty transformat în minutul 90+9, a fost o lovitură, dar United a fost capabilă să-şi revină după rezultate slabe în actuala stagiune, iar Ten Hag este încrezător în calificarea în Liga Campionilor.

"De fiecare dată în acest sezon când suferim o înfrângere, ne revenim. Deci, mă bazez pe jucătorii mei, mă bazez pe echipa mea. Trebuie să o facem din nou. Trebuie să o facă şi o pot face, pentru că avem dovada în acest sezon. După fiecare dezamăgire, ei revin", a spus olandezul înaintea partidei de duminică de pe terenul lui West Ham United.

Întrebat despre lupta pentru o clasare în primele patru, Ten Hag a spus: "Noi am avut un parcurs destul de bun în ultimele cinci meciuri, patru victorii şi un egal (înainte de Brighton - n. r.). Avem totul în mâinile noastre, aşa că trebuie să ne concentrăm asupra evoluţiei noastre. Am încredere în jucătorii mei, aşa că sunt destul de convins de asta."

În altă ordine de idei, antrenorul a spus că întâlnirea cu West Ham ar putea marca revenirea lui Alejandro Garnacho. Talentata extremă, în vârstă de 18 ani, a lipsit opt săptămâni din cauza unei accidentări la gleznă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.