Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland a marcat golurile prin care Manchester City a învins-o pe Everton și e lider în Premier League

Erling Haaland

Erling Haaland a marcat sâmbătă două goluri, primele de la revenirea după accidentare. Manchester City a obținut astfel, o victorie pe teren propriu cu 2-0 în fața echipei Everton, amenințată cu retrogradarea. Cetățenii urcă provizoriu pe primul loc în clasamentul Premier League.

Echipa lui Pep Guardiola are 52 de puncte după 23 de meciuri, în timp ce Liverpool - care poate prelua șefia cu o victorie în fața lui Burnley, mai târziu sâmbătă - are 51 de puncte, tot din 23 de partide. Everton se află în zona retrogradării, pe locul 18, scrie mediafax.ro.

Haaland, care a lipsit recent aproape două luni din cauza unei accidentări, a marcat golurile cu numărul 15 și 16 din acest sezon și s-a distanțat în fruntea clasamentului golgheterilor din Premier League.

Apărarea aglomerată a lui Everton a menținut emoțiile fanilor de pe Etihad Stadium până în minutul 71, când atacantul norvegian a deschis scorul cu un șut puternic, după o lovitură de colț.

Haaland a completat dubla în minutul 82, din pasa lui Kevin De Bruyne, înscriind cu sânge rece pe lângă portarul Jordan Pickford.

Partidele Fulham – Bournemouth, Liverpool – Burnley, Luton – Sheffield United, Tottenham – Brighton, Wolverhampton – Brentford şi Nottingham Forest – Newcastle se vor disputa tot sâmbătă.

Meciurile West Ham – Arsenal şi Aston Villa – Manchester United vor avea loc duminică, iar confruntarea Crystal Palace – Chelsea este programată luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.