Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland, atacantul norvegian a stabilit un nou record, după ce a înscris două goluri pentru Salzburg contra lui Napoli

descopera.ro
fotbal minge

Erling Haaland, atacantul norvegian al echipei Salzburg, a stabilit un nou record, după ce a înscris două goluri pentru Salzburg, miercuri seara, contra lui Napoli, în grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-3, potrivit Mediafax.

Potrivit L'Equipe, Haaland este primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie șase goluri în primele trei partide disputate în această competiție.

În acest sezon, atacantul, în vârstă de 19 ani, a înscris de trei ori contra lui Genk (6-2), o dată contra lui Liverpool (3-4) și de alte două ori împotriva lui Napoli (2-3). De asemenea, în actuala stagiune, Haaland are 20 de goluri reușite în 13 partide din toate competițiile.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

În urma prestației contra lui Napoli, norvegianul este al doilea jucător sub 20 de ani care izbutește să înscrie în primele trei meciuri din Liga Campionilor, după Karim Benzema.

Mai mult, la Campionatul Mondial U20 din acest an, Haland a participat alături de naționala Norvegiei, iar în faza grupelor a înscris nouă goluri contra celor din Honduras, într-o partidă care s-a încheiat cu scorul de 12-0. Acesta a debutat la naționala de seniori a Norvegiei în septembrie, când a prins minute contra Maltei (2-0) și Suediei (1-1).

Haland e născut la 21 iulie 2000, în Leeds, dar a evoluat doar în Norvegia până în prezent. După ce și-a făcut junioratul la Bryne FK, a ajuns la Molde, care l-a vândut la începutul acestui an la Salzburg, pentru 5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.