Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei: Dacă m-aș întâlni cu Zidane pe holul hotelului, nu cred că ne-am așeza la o cafea

Marca
Ernesto Valverde

Barcelona - Real Madrid este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale anului. Miercuri, 18 decembrie, de la ora 21:00, cele două formații se vor întâlni în primul "El Clasico" al sezonului pe Camp Nou, anunță MEDIAFAX.

În conferința de presă susținută înaintea partidei, tehnicianul grupării blaugrana, Ernesto Valverde, a fost întrebat despre reacția pe care ar avea-o dacă s-ar întâlni cu antrenorul echipei rivale, Zinedine Zidane.

Citește și: E oficial! Anunțul făcut de Dumitru Coarnă se adeverește! Ludovic Orban se ține de cuvânt .

"Nu știu ce am face dacă ne-am întâlni la hotel, adevărul este că nu știu dacă ne-am așeza să bem o cafea, dar mă îndoiesc că se poate întâmpla asta", a răspuns antrenorul catalanilor.

Un alt subiect dezbătut de Valverde a fost cel al oboselii, stare pe care o acuză jucătorii formației Real Madrid. "Galacticii" s-au plâns că Barcelona a avut o zi în plus de odihnă, având în vedere că a jucat în campionat sâmbătă, în timp ce Sergio Ramos & Co. au jucat duminică.

"Faptul că avem o zi în plus de odihnă este un avantaj mic. Dar așa cum era programat meciul inițial noi aveam mai puține zile de odihnă. Când ajungem în aceste situații echipele se pregătesc din timp și motivația este mai presus de orice. Anul trecut am jucat miercuri și sâmbătă, iar rezultatul a fost foarte bun", a mai spus Ernesto Valverde.

Citește și: Presedintele Iohannis: `Mai este foarte puțin timp`

În legătură cu problema arbitrajului video din ultima etapă din La Liga, atunci când Barcelona nu a primit un penalty, care i-ar fi putut aduce cele trei puncte, tehnicianul campioanei Spaniei a precizat că: "noi credem că dacă arbitrul ar fi decis să revadă faza, ne-ar fi dat penalty, dar nu vreau să intru în această discuție acum".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.