Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ernesto Valverde ar fi fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Barcelona - Comunicatul clubului este așteptat pentru ora 22

Marca
Ernesto Valverde

Antrenorul Ernesto Valverde ar fi fost demis de la conducerea tehnică a echipei FC Barcelona, potrivit presei catalane. El ar fi primul antrenor demis de la Barcelona, din 26 ianuarie 2003, după ce preşedintele de atunci Joan Gaspart l-a dat afară pe olandezul Louis Van Gaal, conform sport.es.

De atunci, Radomir Antici, Frank Rijkaard, Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino şi Luis Enrique au demisionat sau nu şi-au prelungit contractele.

Valverde ar fi fost informat de decizia clubului, care ar urma să anunţe oficial despărţirea la ora locală 21.00 (22.00, ora României).

Potrivit aceloraşi surse, spaniolul Quique Setien ar fi succesorul lui Valverde. În vârstă de 61 de ani, Setien a mai antrenat Racing Santander, Polideportivo Ejido, naţionala din Guineea Ecuatorială, Logrones, CD Lugo, Las Palmas şi Betis Sevilla.

Erenesto Valverde, 55 de ani, era în funcţie din 29 mai 2017, când l-a înlocuit pe Luis Enrique. El a reuşit să câştige campionatul Spaniei în fiecare din cele două sezoane complete pe care le-a petrecut pe banca formaţiei catalane.

În sezonului 2017/2018, Barcelona antrenată de Valverde a câştigat Cupa Spaniei, iar în 2018 Supercupa Spaniei. Însă pe plan internaţional, rezultatele obţinute de Barca nu au fost pe măsura asteptărilor. Anul trecut, catalanii au jucat în semifinalele Ligii Campionilor, fază în care au fost eliminaţi de Liverpool, după 3-0, acasă, şi 0-4, în Anglia, aceasta fiind cea mai bună performanţă în LC sub comanda lui Valverde.

În acest sezon, Barcelona este pe primul loc în clasamentul LaLiga, cu 40 de puncte, în 19 etape, la egalitate cu rivala Real Madrid.

Echipa antrenată de Ernesto Valverde a fost eliminată, joi, de Atletico Madrid, cu scorul de 3-2, în semifinalele Supercupei Spaniei. Acesta a fost probabil ultimul meci al tehnicianului pe banca echipei campioane a Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.