Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eros Ramazzotti divorțează

divort

Cântărețul italian Eros Ramazzotti și soția sa, Marica Pellegrinelli, divorțează pe cale amiabilă, după un mariaj care a durat cinci ani, potrivit journaldesfemmes.fr, scrie Mediafax.

Artistul în vârstă de 55 de ani și Pellegrinelli , în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 6 iunie 2014, la Milano, după o relație de cinci ani.

Potrivit presei italiene, cei doi, care au doi copii împreună, pe Raffaela, în vârstă de 7 ani, și pe Gabrio, în vârstă de 4 ani, divorțează pe cale amiabilă. "Dragostea s-a schimbat, dar nu și respectul unuia față de celălalt", se arată într-un comunicat al fostului cuplu.

Citește și: Doliu în cinematografie - O îndrăgită actriță a murit

Ramazzotti a mai fost căsătorit, între anii 1998 și 2001, cu actrița elvețiană Michelle Hunziker, cu care are o fiică în vârstă de 22 de ani, Aurora.

Eros Ramazzotti este unul dintre cei mai celebri cântăreți italieni. După ce a câștigat, în 1984, concursul de la Sanremo, la categoria debutanţi, și-a lansat primul său album, "Cuori Agitati", atât în italiană, cât şi în spaniolă. Single-ul "Una Storia Importante" a vândut milioane de copii în Franţa şi a devenit un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti a ajuns să fie cunoscut pe plan internaţional. În vara anului 1995, a luat parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John şi Joe Cocker. Apoi, în 1996, a lansat "Dove c'e Musica", un succes incredibil - şapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul "E2" a ajuns bestseller atât în Italia, cât şi la nivel internaţional. Cel mai recent album al său este "Vita ce n'è", lansat anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.