Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în cinematografie - O îndrăgită actriță a murit

lumanare doliu

Denise Nickerson, care în copilărie a interpretat rolul Violet în ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, a murit la 62 de ani, iar familia acesteia continuă să strângă bani pentru a-i îndeplini ultima dorință, arată Hollywood Reporter, potrivit Mediafax.

Nickerson a murit marți noapte, după ce familia a fost de acord să decupleze aparatura medicală care o ținea în viață în urma unui atac cerebral. ”Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău”, a scris familia pe Facebook. ”Îi spunem că e în regulă să renunțe”.

Fosta actriță suferise un atac și în 2018 iar familia ținea legătura cu fanii ei pe rețeaua socială.

Născută în 1957, la New York, Nickerson s-a remarcat jucând rorile Amy Jennings și Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70.

Citește și: Doliu în lumea teatrului - Un cunoscut actor a murit! TNB a făcut anunțul cu 'adâncă durere'

A jucat rolul lui Violet Beauregarde, când avea 13 ani, în pelicula ”Willy Wonka & the Chocolate Factory”, alături de Gene Wilder.

“Am avut mult noroc să fiu aleasă să fac parte dintr-o poveste care aduce zâmbetul pe atâtea chipuri”, a spus Nickerson în 2016.

Actrița și-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut și în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” și ”Zero to Sixty”. Fondul deschis de familie pentru a strânge bani destinați tratamentului actriței este încă deschis cu scopul de a îndeplini ultima dorință pe care a avut-o Denise Nickerson, transformarea cenușii actriței într-o lucrare de artă din sticlă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.