Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Eroul' decorat de Putin pentru războiul din Ucraina: gestul făcut de locotenentul Baldan Tsydypov care l-a impresionat pe liderul de la Kremlin

Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a susținut propunerea de acordare a titlului de Erou al Rusiei locotenentului Baldan Tsydypov, care a salvat 150 de militari în timpul războiului din Ucraina. "Susțin!", a spus liderul de la Kremlin. Solicitarea a venit din partea șefului republicii Buryatia, Alexei Tsydenov, care a cerut să susțină ideea de a-l premia pe Tsydypov.

Oficialul rus a spus că locotenentul "în timpul unui atac surpriză asupra coloanei, și-a desfășurat portavionul blindat, a acoperit coloana, a dus o luptă inegală, a scos echipamentul inamicului și, în cele din urmă, a salvat 150 dintre camarazii săi". "Acum, Ministerul Apărării i-a prezentat locotenentului Baldan Tsydypov titlul de Erou al Rusiei. El este grav rănit, piciorul este amputat, în general, trebuie efectuate multe operații. Dar se descurcă de minune, se ține bine", a spus Tsydenov, relatează presa rusă apropiată de Kremlin.

"Mulți tipi din Buryatia își îndeplinesc acum în mod onorabil datoria de a proteja oamenii și de a asigura securitatea strategică a Rusiei", a mai precizat oficialul rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.