Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Escrocherie de filme: O femeie din Brăila e executată silit de 150.000 de euro, credit luat în numele ei când avea era minoră

stiripesurse.ro
credit de nevoi personale lei procente crestere

O femeie din Brăila este executată silit pentru suma de 150.000 euro care reprezintă un credit luat în numele ei de persoane necunoscute. Mai grav, contractul a fost întocmit în urmă cu 16 ani, atunci când victima escrocheriei nu era majoră, scrie Mediafax.

Femeia este executată silit la 16 ani de la semnarea contractului de credit de către persoane necunoscute, susține avocatul Adrian Cuculis. Banii au fost ridicați de autorii necunocuți ai escrocheriei.

Documentul a fost semnat pe vremea când victima avea 17 ani. Potrivit avocatului Cuculis, banca nu mai există în România, iar creditarea unui minor ridică serioase semne de înrebare privind controlul autorităților asupra activităților bancare. De asemenea, avocatul spune că este pentru prima dată când se confruntă cu un caz de acest tip și se întreabă dacă nu mai există și alți minori pe numele cărora au fost luate credite bancare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.