Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eșec pentru Ladislau Boloni: clubul său pierde derby-ul Greciei cu Olympiacos

Facebook.com
Olympiacos Pireu

Derbyul campionatului Greciei, dintre Olympiacos și Panatinaikos s-a încheiat duminică seara cu scorul de 3-1 pentru gazde, care sunt lideri în Super League, arată Mediafax.

Echipa greacă Panathinaikos Atena, condusă de antrenorul român Ladislau Boloni, a fost învinsă de Olympiakos cu 3-1, după ce oaspeții deschiseseră scorul în minutul 29, dintr-un penalty transformat de italianul Macheda.

Lider detașat în campionatul grecesc, Olympiakos a revenit și a egalat înainte de pauză, prin golul lui Koka, în minutul 45+3.

După reluare, Panathinaikos a rămas în 10 oameni, în minutul 65. Gazdele au preluat conducerea prin același Koka, în minutul 72.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Olympiakos a închis tabela, în al 7-lea minut suplimentar de joc, prin Bruma. Olympiakos are 76 de puncte și e la o distanță de 22 de puncte față de a doua clasată, Aris Salonik, și este virtual campioană a Greciei. Panathinaikos este pe 5, cu 49 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.