Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Espanol şi Girona se alătură grevei generale din Catalonia

www.irishtimes.com
referendum Catalonia

Cluburile Espanol Barcelona şi Girona au anunţat că se alătură grevei generale din Catalonia, urmând exemplul celor de la FC Barcelona. La fel ca FC Barcelona, Girona şi Espanol au anunţat că echipele nu vor efectuate antrenamente marţi, iar birourile cluburilor vor fi închise pe tot parcursul zilei.

În total 90% dintre cei 2,26 de milioane de catalani care au votat duminică s-au pronunţat pentru independenţă, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului Cataloniei Jordi Turull, precizând că aproape 8% dintre votanţi au respins independenţa, iar restul voturilor au fost albe sau nule. Cel puţin 844 de persoane şi 33 de poliţişti au fost rănite în cursul descinderilor violente ale poliţiei. În Catalonia sunt înregistraţi în total 5,3 milioane de alegători.

Sindicatul CCOO, unul dintre principalele două sindicate din Spania a îndemnat la organizarea unei greve generale în Catalonia marţi, în semn de protest faţă de violenţele de care au dat dovadă poliţia în cursul referendumului catalan de secesiune, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.