Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este confirmat OFICIAL: Ce motive a invocat Dan Petrescu la rezilierea contractului cu Kayserispor

Antrenorul Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu gruparea Kayserispor, a anunţat, marţi, gruparea turcă.

"Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic Dan Petrescu, ne despărţim printr-o înţelegere reciprocă. Dorim să îi mulţumim lui şi echipei sale şi să le urăm succes în carierele lor viitoare", a precizat clubul, scrie news.ro

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Marţi, un jurnalist din Kayseri, citat de presa turcă, a scris că antrenorul Dan Petrescu a fost dat afară de la conducerea tehnică a echipei Kayserispor.

“Kayserispor, care luptă pentru salvarea de la retrogradare şi cel mai recent a fost învinsă în deplasare de Sivasspor, scor 2-0, a decis să se despartă de tehnicianul român Dan Petrescu. Conform jurnalistului Memduh Borazan, de la presa din Kayseri, conducerea clubului a decis despărţirea de antrenorul român din cauza parcursului slab al echipei”, a scris Fanatik.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

Purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, a declarat după meciul cu Sivasspor: "Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor".

La 10 ianuarie, Dan Petrescu a semnat un contract valabil un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon, cu Kayserispor.

Citește și: CTP, jigniri fără margini la adresa susținătorilor Dianei Șoșoacă: ‘Oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar’

De atunci echipa antrenată de el a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

După 25 de etape, Kayserispor ocupă locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.