Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este divorțul momentului: Cea mai iubită voce la nivel mondial își încheie mariajul, după o luptă lungă pe custodia copilului

divort

Cântăreaţa britanică Adele şi soţul ei, Simon Konecki, au ajuns la un acord în procesul lor de divorţ, informează site-ul revistei americane People, potrivit Agerpres.

Cei doi foşti parteneri de cuplu au depus acel acord la un tribunal din Los Angeles, vineri, însă documentul nu a fost deocamdată semnat de un judecător, pentru ca mariajul lor să fie dizolvat în mod oficial.

Citește și: Raed Arafat: ‘Pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea’

Adele, care are un fiu în vârstă de opt ani - Angelo - cu Simon Konecki, a anunţat despărţirea cuplului în aprilie 2019, după o relaţie care a durat şapte ani.

Artista britanică, în vârstă de 32 de ani, a depus actele de divorţ la cinci luni după acel anunţ, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile şi solicitând custodia comună a fiului lor.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, pensia alimentară şi împărţirea bunurilor şi a proprietăţilor comune urmau să fie stabilite printr-un proces de mediere între cele două părţi.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare

Adele şi Simon Konecki, care s-au căsătorit în 2016, au locuit pentru o vreme vizavi, în două case aflate faţă în faţă pe o stradă din Los Angeles, pentru a avea mai uşor grijă de fiul lor în timpul pandemiei de coronavirus, a dezvăluit în mai 2020 o sursă pentru revista People.

În octombrie 2020, aceeaşi publicaţie americană a anunţat că Adele a început o relaţie cu rapperul britanic Skepta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.