Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este oficial: Carlo Ancelotti va fi noul selecționer al Braziliei

calciotoday.it
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti va fi noul selecționer al Braziliei din 2024. El va prelua noua funcție la finalul contractului cu Real Madrid. Fostul antrenor de la AC Milan și Chelsea va deveni primul străin care va antrena Brazilia în aproape 60 de ani.

Informația a fost confirmată de președintele Confederației braziliene de fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, pentru CNN, conform Mediafax.

Ancelotti este în prezent antrenor al clubului spaniol Real Madrid, iar contractul său va expira în iunie 2024. El va prelua funcția de selecționer al Braziliei de la Copa America, care se va disputa în vara anului 2024 în Statele Unite. Până atunci, naționala va fi condusă interimar de Fernando Diniz.

Fostul antrenor de la AC Milan și Chelsea va deveni primul străin care va antrena Brazilia în aproape 60 de ani. Ultimul antrenor străin al Braziliei a fost argentinianul Filpo Nunez, care a condus naționala verzilor pentru un meci în 1965.

Ancelotti, în vârstă de 64 de ani, a câștigat Liga Campionilor de două ori în cariera sa de antrenor, atât la AC Milan, cât și la Real Madrid. De asemenea, el a câștigat titluri de campion intern în Anglia cu Chelsea, în Germania cu Bayern Munchen și în Franța cu Paris Saint-Germain, precum și cu Real și AC Milan.

Brazilia a fost antrenată la Cupa Mondială de anul trecut de Tite, care a demisionat din funcție după eliminarea din sferturile de finală cu Croația. De atunci, echipa a fost condusă de Ramon Menezes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.