Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este oficial, vin banii!: Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a anunţat data semnării contractelor pentru Start-up Nation

www.aippimm.ro
start-up nation

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a anunțat, joi, la Bistrița, că primele contracte de finanțare pentru Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, potrivit mediafax.

Citește și: Lovitură pentru Monica Gabor! Aceasta riscă să își piardă libertatea

Ștefan Radu Oprea, ministrul Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat declarat, joi, într-o conferință de presă la Bistrița că primele contracte de finanțare pentru ediția 2018 a programului Start-up Nation vor fi semnate începând cu data de 6 mai, la nivel național fiind depuse 33.514 planuri de afaceri.

Citește și: Viorica Dăncilă face anunțul! Recorduri în economie după atacurile lui Klaus Iohannis

„Am fost și am văzut câteva companii care au accesat programul Start-up Nation, povești de succes în Start-up Nation există, sunt și aici, la Bistrița. Am văzut oameni extraordinari care îți spun povestea sunt extrem de motivați pentru că fac ceea ce își doresc, sunt antreprenori și asta arată că programul Start-up Nations și-a atins ținta – aceea de a redeștepta spiritul antreprenorial. Sunt 102 firme în ediția trecută a programului Start-up Nation care au debutat în Bistrița și anul acesta sunt mult mai mulți cei care au depus proiecte. Sunt 33.514 de proiecte depuse în ediția 2018, vom începe semnarea primelor contracte începând cu data de 6 ale lunii următoare”, a declarat ministrul Ștefan Radu Oprea.

Citește și: Important! Aceste telefoane vor dispărea de pe piață! Se vor da amenzi usturătoare

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat s-a aflat, joi, alături de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici în vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud, unde s-au întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri și cu antreprenori care au câștigat în ediția trecută finanțări prin programul Start-up Nation.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.