Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este scandal la Craiova: Umilința suferită de Craiova în fața ungurilor de la Ferencvarosi a aprins orgoliile oltenilor care vor să cadă capete

Inquam Photos / Alberto Grosescu
universitatea craiova

Craiova a pierdut dramatic amicalul jucat cu formația din Ungaria, Ferencvarosi TC. Dacă la pauză oltenii lui Corneliu Papură au fost conduși cu 1-0, până la finalul partidei ungurii au mai punctat de trei ori, iar meciul s-a încheiat cu victoria clubului din Budapesta, scor 4-0, potrivit mediafax.

Tabela de marcaj s-a deschis în ultimul minut al primei reprize prin reușita mijlocașului portughez Rui Pedro. În repriza a doua, Barbosa (min. 53), Signevich (min. 57) și Tamas Priskin (min. 78) au mai înscris în poarta craiovenilor.

Citește și: Vești uriașe pentru toți elevii! Măsură-bombă a Guvernului – Ecaterina Andronescu anunță că sunt bani

Reacțiile suporterilor olteni pe conturile de socializare, după eșecul în fața echipei din Ungaria, au fost dure la adresa conducerii și amenință că nu vor mai veni la stadion.

"Cât circ cu echipa asta! Câtă sfidare din partea celor de sus! Câtă bătaie de joc! Vreo 30.000 de "proști" (cam cât încap în stadion) spun că avem nevoie mare de un ANTRENOR, iar trei "deștepti" (Rotaru, Carțu și Marcelică) ne spun că suntem chiori și că nu vedem bine! Mizerie și dezamăgire! Rușine!", "Măi oameni buni, nu e vina bietului Papură....eu cred că el nici nu voia săracu, postul ăsta! Avem de-a face din nou cu un patron orgolios, care nu ține cont de publicul ăsta frumos....pur și simplu ne gonește de pe stadion!" și "Ce pana mea se întâmplă... la gară cu conducerea și cu antrenorul... cum băi frate 0-4?!?!", sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Citește și: Articolul de lege care aruncă-n aer cazul fetiței târâte pe jos de procuror: ‘Nu este permis’

Ferencvaros - Universitatea Craiova 4-0

Echipa de start: 1. L. Popescu – 28. Vlădoiu, 2. Tiago, 4. Hreniuc, 3. Briceag – 23. Constantin, 15. I. Popescu, 5. Șerban – 37. Bîrzan, 29. Fortes, 7. Baiaram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.