Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, invitata specială a finalei selecţiei din Republica Moldova

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ester Peony

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, a fost invitata specială a finalei selecţiei din Republica Moldova, care a avut loc sâmbătă seară. În studioul televiziunii publice Moldova 1, gazda finalei concursului, Ester Peony a interpretat piesa „On a Sunday”.

Alaturi de ea, pe scenă au mai urcat reprezentanţii Moldovei la Eurovision 2018, DoReDos şi Nelly Ciobanu, conform News.ro. Ana Odobescu a câştigat finala de sâmbătă seară şi va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2019. Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România şi Republica Moldova vor participa 39 de ţări, după ce Ucraina a renunţat. România va intra în concurs în a doua semifinală.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno, Celine Dion şi Johnny Logan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.