Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ethereum (ETH) se apropie de maximele istorice

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Ethereum se apropie de maximele istorice, în timp ce Bitcoin a ajuns la peste 50.000 de dolari pentru prima dată de la jumătatea lunii mai.

ETH a crescut în ultima săptămână, fiind aproape să depășească pragul de 4.000 de dolari. Criptomoneda a început săptămâna sub 3.200 de dolari, dar a crescut rapid, ajungând vinerila 3.981 de dolari. În weekend, creșterea s-a aplatizat, dar ETH se tranzacționează în continuare în acest interval.

O confluență de factori contribuie la creșterea prețului ETH. Utilizarea de ETH, miza, comisioanele de gaz, tranzacțiile și token-urile blocate pe DeFi, toate acestea contribuie împreună pentru a susține nivelurile de preț.

Între timp, bitcoin a trecut de 50.000 de dolari pentru prima dată de la jumătatea lunii mai. Criptomoneda a început săptămâna cu scăderi sub 47.000 de dolari, înainte de a reveni la mijlocul săptămânii la peste 50.000 de dolari. La începutul tranzacțiilor de astăzi, BTC a crescut din nou, apropiindu-se de 52.000 de dolari, a declarat Simon Peters, analist în domeniul pieței criptoactivelor într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.