Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi după incendiul din Colectiv: La CNAS a fost elaborat un document care vine în sprijinul pacienţilor cu arsuri

Inquam Photos / Octav Ganea
Colectiv 6 ani 4

Eugen Iancu, tatăl tânărului Alexandru Iancu (22 de ani), care a murit în spitalul Sf. Ioan din Capitală la trei săptămâni după incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015, din cauza infecţiilor nosocomiale, scrie pe Facebook că în ultimele două luni la CNAS s-a muncit şi pentru victimele incendiilor, fiind elaborat un document care vine în sprijinul pacienţilor cu arsuri. ”Viitoarele victime ale incendiilor vor avea o şansă în plus la recuperare”, afirmă el mulîumind echipei de la CNAS, condusă de Andrei Baciu.

 

”În ultimele două luni la CNAS s-a muncit şi pentru victimele incendiilor. S-a lucrat la un document care vine în sprijinul pacienţilor cu arsuri”, a scris pe Facebook Eugen Iancu.
El precizează că documentul propune decontarea serviciilor de kinetoterapie şi psihoterapie, eliminarea necesităţii obţinerii recomandărilor de la medicii de familie permiţând chirurgilor plasticieni medici curanţi ai pacienţilor cu arsuri sa recomande direct aceste servicii, decontarea costumelor compresive, precum şi ca pacienţii cu arsuri să poată merge direct la consult în ambulatoriu fără a mai fi nevoie de trimitere de la medicii de familie, conform news.ro.

”Acest document a ajuns la Ministerul Sănătăţii şi va intra în dezbatere publică. Sper ca în curând documentul să fie aprobat de domnul Ministru al Sănătăţii şi de Primul Ministru. Viitoarele victime ale incendiilor vor avea o şansă în plus la recuperare. Mulţumesc echipei CNAS condusă de Preşedintele CNAS Andrei Baciu pentru modul exemplar în care au acţionat la elaborarea acestui document”, conchide el.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.