Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Neagoe, şterge din 'Groapă' urmele Puriului: Jucătorii aduşi de Rednic, scoşi la mezat

www.prosport.ro
eugen neagoe

Eugen Neagoe (51 de ani) continuă reconstrucţia la Dinamo! Noul antrenor al ”câinilor”, după demiterea lui Mircea Rednic, a adus deja patru jucători, dar a dat afară alţi şase. Pe lângă aceştia, două piese importante în echipa lui Rednic sunt aproape de plecare, potrivit mediafax.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

Este vorba despre fundaşul albanez Naser Aliji şi atacantul grec Athanasios Papazoglou, scrie Telekom Sport. În primă fază, Neagoe a hotărât că aceştia vor continua la Dinamo, dar se pare că a revenit asupra deciziei. Pe lângă cei doi, fraţii Reda şi Nabil Jaadi pot părăsi echipa.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Patru goluri în 14 partide a bifat Papazoglou pentru Dinamo, în acest sezon. Grecul a fost titularizat de multe ori în atacul ”câinilor”, alături de golgheterul Mattia Montini. Linas Klimavicius, Mattia Montini, Mamoutou N'Diaye şi Ioan Filip vor fi singurii ”supravieţuitori” aduşi de Mircea Rednic la Dinamo, în cazul în care Papazoglou, Aliji şi fraţii Jaadi vor părăsi clubul.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

“Pentru moment, au luat antrenor, manager, au reziliat cu toţi jucătorii, azi l-au chemat pe Papazoglou să plece şi el. Înseamnă că merg pe proiectul lor”, a spus Mircea Rednic, pentru Radio Dinamo 1948.

Papazoglou a fost crescut la juniorii lui Aris Salonik, iar în cariera sa a mai evoluat pentru PAOK, OFI Creta, Olympiacos, Atromitos, KV Kortrijk, Aalesund şi Hapoel Haifa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.