Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Nicolicea iese la rampă după declarațiile lui Iohannis: 'Nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine'

eugen nicolicea

Eugen Nicolicea iese la atac după ce președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, așa cum au acuzat liderii puterii, dar crede că încercarea merită reluată și speră ca Opoziția să reușească. Nicolicea este de părere că președintele nu știa ce s-a întâmplat ieri în Camera Deputaților.

„Cred că nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine să-și lipească numele de acțiunea de acolo. Orice om care participă la un Consiliu de Administrație știe că voturile se dau în anumite condiții. Să ne lămurim, nu a existat nicio ședință condusă de Pirtea, nu au votat nimic”, a spus Nicolicea joi, la Antena3.

Imaginile din satelit spun totul - Coreea de Nord îşi extinde bazele de rachete nucleare: 'Kim se preface că se dezarmează, iar Trump se preface că îl crede'

Cât despre ședința din plenul Camerei Deputaților, Nicolicea a afirmat că Florin Iordache a condus foarte bine, lansând un atac la adresa lui Marilen - Gabriel Pirtea.

„Noi am rămas uimiți. Știți, dl este rector la Universitatea de Vest și să facă pe Dj-ul la microfonul acela. Este vicepreședinte de multă vreme, să nu știe procedurile. Dj rector, exact! Dacă conducea o ședință de-adevăratelea, trebuia să anunțe cvorumul. Spui 112 voturi, dar din câți? Plus voturile, atunci când se cere revocarea cuiva, se fac prin bile și prin vot secret. Era vot secret prin bile.”, a mai spus Nicolicea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.