Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Ţapu-Nazare (PNL): 'PSD se pregăteşte să introducă noi taxe şi să le majoreze pe cele existente'

Facebook
Eugen Țapu Nazare

PSD va introduce noi taxe şi le va majora pe cele actuale, a declarat, marţi, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES, viceliderul grupului PNL din Senat, Eugen Ţapu-Nazare.

"Incapabil să atragă fonduri europene şi să dezvolte economia, PSD se pregăteşte să introducă noi taxe şi să le majoreze pe cele existente. Exact ca Liviu Dragnea, PSD a pregătit deja textul unei noi Ordonanţe 114 2.0, o variantă care ar urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2021. Documentul, care ar suprataxa fiecare sector economic, a fost redactat de Eugen Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov, 'specialiştii' PSD", a spus senatorul PNL, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Donald Trump, ieșire furtunoasă după atacul din Viena: 'Aceste atacuri ale răului asupra oamenilor nevinovaţi trebuie să înceteze'

Eugen Ţapu-Nazare a adăugat că PSD a lăsat ţara în "haos şi declin economic".

"Chiar dacă a preluat guvernarea cu arierate de peste 30 de miliarde de lei şi a avut de plătit aproape 50 de miliarde de lei împrumuturile PSD, scadente în acest an, PNL a fost cel care a tăiat o serie de taxe, inclusiv prin abrogarea tristei Ordonanţe 114. Au mai fost eliminate supraacciza la carburant, supraimpozitarea contractelor part time şi TVA defalcat. Chiar şi în aceste condiţii, la care se adaugă dificultăţile cauzate de pandemie, PNL a reuşit, în doar nouă luni, cel mai mare volum al investiţiilor din ultimii zece ani, de 30 de miliarde de lei, mai mult decât tot anul 2016 sau 2017, ceea ce a dus la creşterea locurilor de muncă la 5.089.435, la scăderea inflaţiei, de la 4,1% la 2,8%, dar şi la scăderea dobânzilor la creditele bancare", a mai spus viceliderul grupului PNL din Senat.

Eugen Ţapu-Nazare deschide lista de candidaţi ai PNL Neamţ la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.