Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Ţapu Nazare şi Mugur Cozmanciuc - primii pe lista PNL Neamț la Senat şi Camera Deputaţilor

Facebook
pnl

Conducerea PNL Neamţ a aprobat lista candidaţilor la alegerile parlamentare, pe prima poziţie la Camera Deputaţilor fiind preşedintele filialei liberale nemţene, actualul deputat Mugur Cozmanciuc, iar primul la Senat este liderul organizaţiei Târgu Neamţ, senatorul Eugen Ţapu Nazare, potrivit Agerpres.

"Le mulţumesc colegilor din echipa PNL Neamţ pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor. Este o onoare, dar, aşa cum bine ştim, şi o mare responsabilitate să reprezinţi interesele cetăţenilor în una dintre cele mai importante instituţii ale statului român. Îi am alături pe colegii mei, care au dovedit că sunt dedicaţi interesului public şi au avut o activitate intensă în Parlamentul României. Vreau să îi asigur pe nemţeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru. Vom susţine măsurile Guvernului PNL din Parlamentul României şi am încredere că vom avea susţinerea necesară pentru a avea o majoritate parlamentară, care să înţeleagă importanţa programului liberal de guvernare, care va aduce bunăstare şi dezvoltare în judeţul Neamţ şi în regiunea Moldovei", a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

Locul al doilea pe lista de candidaţi pentru Senat este ocupată de Constantin Teodorescu, iar la Camera Deputaţilor poziţia a doua este ocupată de deputatul Laurenţiu Leoreanu, iar pe locul al treilea se află deputatul Mara Calista.

În cadrul şedinţei Comitetului Director Judeţean al PNL Neamţ, s-a stabilit în unanimitate că Andrei Carabelea este preşedintele interimar al organizaţiei PNL Piatra Neamţ, iar Eugen Ţapu Nazare este preşedintele interimar al organizaţiei PNL Târgu Neamţ.

Lista candidaţilor PNL Neamţ urmează să fie validată de forul de conducere al Partidului Naţional Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.