Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, anunț de ULTIMĂ ORĂ după ce depunerea Formularului 600 a fost amânată: 'Declarația va fi simplificată'

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Formularul 600 va putea fi depus până la 15 aprilie, potrivit unei ordonanţe de urgenţă adoptate miercuri de Guvern, a anunțat astăzi ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a precizat că „Declarația 600 va fi simplificată”.

„Prim ministrul a decis amânarea termenului de depunere a acestui formulat până pe 15 aprilie. Aș adăuga că până la acest termen contribuabilii nu trebuie să mai depună acest formular. (...) Cei care vor să o facă, pot să o facă, dar atât timp cât spunem că vom găsi o soluție față de ceea ce se întâmplă astăzi, adică va fi o formă mult simplificată a acestui formular, atunci oamenii nu mai au de ce să se ducă la Fisc să depună aceste formulare.”, a spus Eugen Teodorovici, într-o conferință de presă.

Cât despre cei care au depus deja acest formular, ministrul Finanțelor a dat asigurări că se va găsi o soluție ca lucrurile să nu se repete și „să nu fie nevoie să depună din nou acele formulare”.

„Este răspunderea Fiscului ca lucrurile să fie cât mai simple”, a mai spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.