Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici anunță o lege care lovește 'grupuri de interese' apărute în COVID-19

teodorovici eugen

Fostul ministru PSD de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat că va depune în Parlament o propunere legislativă care ar rezolva problema echipamentelor necesare României în lupta cu coronavirusul: actul normativ prevede că se aprobă atribuirea de către Guvernul României, Guvernelor statelor UE și non-UE de contracte de achiziție.

„O idee, o posibilă soluție la multe dintre problemele din sistemul de sănătate (lipsa echipamentelor de protecție și aparatură medicală, a infrastructurii spitalicești ...) Pe baza acestui proiect de lege, România își poate asigura IMEDIAT toată nevoia (la nivel național) de echipamente de protecție și aparatură medicală astfel încât să scadă numărul de îmbolnăviri și implicit numărul de pierderi de vieți omenești din cauza COVID-19. Pe baza necesarului făcut la nivelul întregii țări, guvernul poate achiziționa TOT necesarul de echipamente de protecție și aparatură medicală și să-l distribuie în mod transparent către toate unitățile spitalicești și oriunde nevoia o impune.

AVANTAJE‼️

  • ASIGURAREA 100% cu echipamente de protecție și aparatură medicală pentru toate unitățile spitalicești, autorități publice, populație!!
  • STOPAREA creșterilor de prețuri pentru echipamente de protecție, aparatura medicală și implicit a speculei cu astfel de produse!!
  • PROTEJAREA medicilor dar și a întregii populații precum și ASIGURAREA TRATAMENTULUI necesar în cazul îmbolnăvirii cu COVID-19!!

CREDEȚI că politicienii (cei care contează!) și mai ales “grupurile de interese” vor accepta și vor sprijini adoptarea acestei legi astfel încât viața românilor să nu mai fie pusă în pericol?

CREDEȚI că “prietenii României” vor accepta ca românii să beneficieze înaintea lor de echipamente de protecție și aparatură medicală și, mai ales, ca toate astea să nu fie cumpărate de la ei?

Eu, cu toate riscurile, am să depun acest proiect de lege mâine în Parlament pentru NOI românii, pentru noi TOȚI‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Vezi si: Raed Arafat pregătește populația pentru următoarea etapă: Ar fi bine să începem să ne acoperim nasul și gura când ieșim în spațiul public .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.