Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, după ce Marian Oprișan a fost huiduit: 'E un moment de răscruce în PSD'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marian Oprișan

Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, referitor la faptul că Marian Oprișan a fost huiduit la Congres, că orice gest are interpretare pentru fiecare. El a precizat că e un moment de răscruce pentru partid și dacă acesta va fi bine gestionat, atunci lucrurile se vor schimba pentru toată lumea.

„Orice gest are interpretare pentru fiecare. Trebuie să ne respectăm colegii. Este un moment de răscruce în PSD și sunt convins că dacă acest moment e bine gestionat, lucrurile se pot schimba pentru toți. Eu vreau să văd fapte, intențiile sunt bune frumoase, numai că ar trebui să fim noi toți și PSD și românii doritori de fapte clare, concrete. Fiecare în zona care este, fie că e în Executiv, fie în partid, trebuie să facă cinste acelei poziții. Partidul nostru a fost afectat ca imagine, în multe cazuri pe nedrept”, a afirmat Eugen Teodorovici, la finalul Congresului de sâmbătă.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Marian Oprișan a fost huiduit de colegii de partid, în momentul în care a vrut să ia cuvântul la Congres, după discursul lui Codrin Ștefănescu. Din sală au fost social-democrați care i-au transmis „ai vorbit urât de toți” sau „ce mesaj ai dat pe Facebook”.

În momentul când liderul PSD Vrancea a urcat pe scena pentru a ține un discurs, social-democrații au început să fluiere și să îl huiduiască, strigând spre acesta „ai vorbit urât de toți”.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României

Prin urmare, Oprișan a replicat, resemnat „Se pare că nu vor să mai vorbim”, coborând apoi de pe scenă.

Viorica Dăncilă a fost aleasă, sâmbătă, președinte al PSD, la Congresul extraordinar al partidului. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Citește și: Rareș Bogdan ironizează discursurile de la Congresul PSD: A fost umor de Tom și Jerry .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.