Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici îi răspunde DIRECT lui Liviu Dragnea: NU are logică

facebook
Eugen Teodorovici

După ce premierul Mihai Tudose a transmis, zilele trecute, că nu va introduce impozitul pe cifra de afaceri, Dragnea a declarat că nu se renunță la această taxă. La rândul său, consilierul onorific al premierului, Eugen Teodorovici, a spus că acest tip de impozit nu are logică, iar Liviu Dragnea l-a ironizat spunând că așa va face, dacă i-a spus ”ditamai consilierul onorific”.

Citeste si: Scandalul din DNA capătă noi proporţii! Kovesi, AVERTISMENT pentru subalterni: Vom afla cine este vinovat de această faptă

Citește și: Gabriela Firea, VEȘTI BUNE pentru părinți: Ce categorii de familii vor plăti mai mulți bani

”E bine să fie o astfel de discuție, era bine ca acea discuție să fie făcută înainte de a fi făcută publică. Una e discuția la nivelul oamenilor politici și o altă abordare trebuie să fie la nivelul Guvernului”, a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat despre ironiile lui Liviu Dragnea la adresa sa, Teodorovici a spus că ”nu aș vrea să răspund în aceeași notă. Cred că este nevoie de discuții, de analize și cred că și domnul Dragnea va înțelege, dacă va avea cifrele în față”.

„În alte țări europene, pentru acest argument de a impozita marile companii, nu vii să impozitezi cifra de afaceri. Sunt alte prevederi legale care trabue schimbate”, a mai explicat Teodorovici

Întrebat dacă este un conflict între Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Teodorovici  spune că „nu aș merge în direcția aceasta, nu este niciun fel de conflict. Idiferent din partea cui vine o idee bună, trebuie analizată”.

„Să impozitezi cifra de afaceri în România nu are logică”, mai este de părere Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.