Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici pune tunurile pe Monica Anisie: 'incompetență, rea-voință, interese personale'

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Fostul Ministrul al Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, critică eforturile întreprinse de Monica Anisie pentru a-i proteja pe elevi în noul an școlar dar și proiectul Ministerului Educației de a oferi tablete gratuite elevilor. Într-o postare pe Facebook, acesta susține că tabletele au ajuns numai la școlile din marile orașe, unde are acces presa.

„Cu TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces?! Oare în acele comunițăți urbane mai mici și în cele rurale, unde de astăzi a început școala ca peste tot în țară, s-a făcut ceva pentru asigurarea tabletelor și a tuturor mijloacelor necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță și protecție sanitară a cursurilor cu prezența fizică, precum și a învățământului online⁉️ Oare și acei copii beneficiază de toate cele necesare în noul an școlar? Sau toate acestea sunt doar apanajul școlilor situate "la bulevard"⁉️ ” a scris politicianul.

China se pregătește de foamete: Profesorii se hrănesc cu resturile de la prânzul studenţilor

Mai mult de atât, Teodorovici o invită pe Monica Anisie să răspundă acuzațiilor, condamnând totodată măsurile birocratice pe care trebuie să le îndeplinească părinții și profesorii în noul an școlar care se va desfăsura în condiții speciale.

Apoi, criticile se îndreaptă către întreg Guvernul PNL, care potrivit fostului ministru, „muncește din greu DOAR pentru interesele personale și campania electorală”, dând de nepăsare și abandon în momente de criză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.