Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință INCENDIARĂ la Cotroceni! Eugen Teodorovici rupe tăcerea: 'Atunci discuția s-a încheiat, pentru că nu își mai avea rostul'

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Președintele Klaus Iohannis i-a delegat, joi, pe consilierii prezidențiale Mihaela Ciochină și Cosmin Marinescu ca să discute cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre rectificarea bugetară. Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, s-a arătat deranjat de gestul președintelui și a dezvăluit cum a decurs întrevederea de la Cotroceni, care a durat aproximativ 30 de minute.

„I-am întrebat care este scopul discuției respective și, într-adevăr, singurul interes manifestat a fost față de bugetele structurilor membre în CSAT. Și întrebarea a venit imediat din partea noastră: în ce calitate discutăm un astfel de subiect, dânșii nefiind membri CSAT? Am menționat că acest subiect s-a discutat în ședința CSAT, ședință la care cei din instituții au confirmat cu toții că a fost un dialog prealabil cu dna prim-ministru și cu ministrul de Finanțe și cu toții au confirmat că, până la următoarea rectificare, banii permit asigurarea derulării activităților în condiții normale. Și atunci discuția s-a încheiat, pentru că nu-și mai avea rostul.”, a spus Teodorovici, la Antena3.

„Chiar le-am cerut celor doi consilieri să-l roage pe dl președinte să coboare la întâlnire, dacă are nevoie de elemente legate de buget”, a mai spus Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.