Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici UIMEȘTE PSD: L-a felicitat public pe Klaus Iohannis

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Ministrul finanțelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți, că Guvernul Dăncilă își face treaba în ciuda discuțiilor politice, iar politicienii români nu trebuie să abordeze politic teme importante pentru societate și l-a felicitat pe președintele Iohannis pentru Summitul celor Trei Mări, scrie Mediafax.

„Felicitări și pentru inițiativă și domnului președinte pentru modul în care prezintă, transmite mesaje în numele României la acest tip de eveniment, cei care participă, colegi, foarte bine. Asta este modalitatea de a face lucrurile în România. Trebuie să învățăm să fim maturi și să înțelegem că obligația noastră, în principal, este să luptăm pentru țara asta, nimic altceva. Nu trebuie să ne iubim reciproc, nu trebuie să ne placă unii de ceilalți, suntem politicieni în slujba acestei țări. Ce avem de împărțit, nu împărțim în spațial public, ci în altă parte, pentru că altfel mesajul care este dat către omul simplu nu fac decât să inducă foarte multă ură, ceartă, instabilitate. Când sunt proiecte pentru România, putem să fim și cei mai mari dușmani, ne dăm mâna pentru acele obiective”, a spus Teodorovici, în cadrul unor declarații de presă, făcute la Summitul celor Trei Mări.

În același context, ministrul Finanțelor a precizat că Executivul condus de Viorica Dăncilă își face treaba, în ciuda discuțiilor politice.

Citește și: Vești IMENSE pentru BUGETARI! De ce vor beneficia de la 1 ianuarie 2019

„Este un Guvern care își face treaba, dincolo de orice fel de discuții aprinse, atacuri pe toate zonele, pentru că ăsta este tipicul nostru ca țară, atacăm orice, ducem în derizoriu foarte multe subiecte importante. Uitați-vă la celelalte state: au Guverne stabile, au în funcții publice persoane care ocupă o funcție ani de zile, ca să aibă coerență. La noi, imediat, totul se duce în zona de luptă politică. Noi, politicienii, ne putem lupta, dar nu pe subiecte importante pentru țară. Nu aduci în agenda politică fondurile europene, astfel de proiecte, măsuri de fiscalitate, tot timpul se găsesc argumente care, la urma urmei, sunt chiar penibile. Chiar discut și eu la nivel de Parlament cu alți colegi din opoziție și îi întreb: Domnule, ce argument ați avut când ați contestat o astfel de măsură?! Nu există niciun fel de răspuns, doar această luptă politică”, a mai spus Teodorovici pe această temă a disputelor politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.