Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorvici pune presiune pe Viorica Dăncilă: 'Nu am cum să nu spun că mi-aș dori o funcție mai înaltă! Suntem condamnați să avem succes'

facebook
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici este unul dintre cei mai importanți miniștri din cabinetul Viorica Dăncilă și, totodată, unul dintre potențialii înlocuitori ai săi. Multe voci din PSD sunt pentru promovarea lui Teodorovici în funcția de premier, lucru care nu e pe placul lui Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ar vrea să fie președinte sau premier, la Antena 3, Teodorovici nu și-a ascuns gândurile. ”Trebuie să meriți!”, a punctat el, după ce a lăudat-o pe șefa sa de executiv. Însă, ministrul n-a ratat ocazia de a pune și presiune pe Dăncilă. ”Suntem condamnați să avem succes!”, a punctat el, când a vorbit despre președinția pe care România o va asigura, în primul semestru al lui 2019 la Consiliul UE.

Citește și: George Maior convocat în Centrala MAE. Despre ce este vorba

”Prim-ministru este doamna Viorica Dăncilă. Este un om cu care se poate lucra foarte bine în echipă, este o persoană care nu este vulcanică, nu este războinică. Este ceea ce are nevoie un Guvern. Mai mult, vine o preşedinţie peste noi, la 1 ianuarie (...) Este unic în istoria noastră ca ţară şi suntem obligaţi, suntem condamnaţi să avem succes (...) Dacă viaţa o să fie în acea direcţie. O să dau un răspuns pe care l-am dat unui coleg din media. Am spus că este normal, este de bun simţ, şi nu trebuie să se supere nimeni, niciun partid. Un om politic este obligat să îşi dorească să ajungă cât mai sus, pentru că eu înţeleg aşa: un om politic de asta intră în politică, să facă bine pentru cei pe care îi reprezintă, pentru românii noştri. Dacă ăsta este ţelul tău, tot speri ca fiind bun, fiind capabil să faci lucrurile în direcţia asta trebuie să ocupi cât mai sus, cât mai sus, o astfel de poziţie, ca să poţi să faci bine în jurul tău. Cine spune că nu este interesat, că nu-l preocupă, că nu şi-ar dori să fie într-o poziţie cât mai înaltă, este ipocrit. Şi eu nu sunt ipocrit, sunt omul care spune lucrurilor pe nume. (...) Nu am de ce sa spun că nu mi-aş dori o funcţie cât mai înaltă în zona politică. Dar trebuie să demonstrez”, a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

Citește și: O mare companie românească are un nou director. Despre cine este vorba .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.