Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: Am vorbit cu oameni care refuză vaccinarea și nu am primit niciun argument serios

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că a discutat cu mai mulți oameni care refuză vaccinarea, dar nici unul nu a reușit ”să-mi aducă argumente serioase”. Tomac arată faptul că trăim o adevărată tragedie în România, asta în timp ce ”tot românul priceput explică ce grav poate fi dacă ne vaccinăm”.

”Avem pandemie de mai bine de peste 18 luni, am găsit și soluția pentru a salva oameni, din păcate în România nu este suficient.

Un vaccin nu este altceva decât un medicament prescris pentru a salva vieți, la noi acest subiect s-a transformat într-un lung șir de teorii care nu au nimic în comun cu realitatea și din păcate oamenii au căzut ușor în această capcană a dezinformării.

Am discutat cu mulți cetățeni care au refuzat vaccinarea, dar niciunul nu mi-a adus un argument serios pentru care nu o face. Majoritate se lipesc de expresia, este dreptul meu.

Rezultatul este cel pe care ni-l prezintă viața, trăim o tragedie cumplită plătită cu vieți nevinovate și în acest al doisprezecelea ceas, în loc să facem ceea ce trebuie pentru a fi mai în siguranța, tot românul priceput explică ce grav poate fi dacă ne vaccinăm.

Ecuația este simplă, vrem să fim în rând cu lumea, respectăm recomandarea medicilor, doar așa putem opri dramele din spitalele României.”, scrie Eugen Tomac.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.