Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac anunţă că PMP va discuta strategia pentru viitoarele alegeri

eugen tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că doar un pol credibil de dreapta reprezintă soluţia în perspectiva viitoarelor alegeri din 2023 şi în acest sens conducerea centrală a partidului său va analiza duminică, în cadrul unei şedinţe, ce opţiuni sunt disponibile pentru formaţiunea politică, anunță news.ro.

"Am avut o întâlnire foarte bună cu colegii noştri (de la Sibiu n.r.) (...) Oamenii sunt preocupaţi de ce se întâmplă în PMP pe viitor. Eu sunt absolut convins, la cum arată scena politică astăzi, este loc de mai mult pe zona de dreapta şi noi analizăm acum toate opţiunile care sunt pe masă pentru a vedea cum poate PMP contribui la consolidarea unui pol credibil de dreapta, pentru că PNL nu mai poate spune că reprezintă speranţele oamenilor de dreapta. (...)

Tomac: Eu cred că oamenii de dreapta merită să aibă o alternativă credibilă pe care să o voteze în 2024

Eu cred că oamenii de dreapta merită să aibă o alternativă credibilă pe care să o voteze în 2024 şi noi am dezbătut acest subiect în ultima perioada şi chiar duminică avem o şedinţă la sediul central al PMP, cu toată conducerea naţională pentru a lua o serie de decizii strategice cu privire la acest subiect", a afirmat Eugen Tomac, în conferinţa de presă.

Liderul PMP a menţionat că polul de dreapta "este soluţia cea mai corectă pentru România", dar a mai adăugat că "dreapta poate câştiga numai când se organizează foarte bine, nu stă risipită cum stă în prezent".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.