Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, ATAC FEROCE la PSD: 'România devine un imens laborator de experimente. Noi am devenit cobaii unor ticăloși'

facebook.com
Eugen Tomac

Liderul PMP Eugen Tomac critică în termeni duri planurile PSD privind constituirea unui guvern din umbră, care ar urma să ia locul executivului condus de Viorica Dăncilă. România devine un imens laborator de experimente pentru ideile elucubrante ale Cavalerilor Intunericului, acuză Eugen Tomac.

"Despre Guvernul din umbra

PSD nu-și mai încape în piele și își face guvern din umbră. Un guvern alternativă la Cabinetul Dăncilă. Livache, în paranoia lui patologică, își antrenează noi miniștri, pe margine. Deja s-au instalat în birourile de tristă amintire de la sediul din Ion Ionescu de la Brad. Acolo, de unde Năstase punea jugul pe țară.

Citește și: Acuzații BOMBĂ în comisia de control SRI: 'Claudiu Manda a blocat un control real la unitățile de interceptări SRI'

Un avertisment pentru miniștrii lui Dăncilă! Cine iese din cuvântul lui, out! Cine nu depune jurământ de credință pentru liderul absolut, iese din joc. Niște marionete care respiră doar dorințele bolnave ale unui țăran bolnav de răzbunare.

România devine un imens laborator de experimente pentru ideile elucubrante ale Cavalerilor Intunericului. Nu se mai vede luminița de la capătul tunelului. Noi am devenit cobaii unor ticăloși, care improvizează, doar pentru binele întegrat în absolut, al clientelei PSD.

Pe zi ce trece, economia respiră tot mai greu, iar puterea rămâne surdă la urletele, venite din toate părțile, care anunță criza. Românii nu mai pot îndura mult. Cum spunea Alexandru Lăpușneanu: De mă voi scula din morți, pre mulți am să popesc!", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.