Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: 'Ce naște din Dăncilă, agramat este! Ministrul (in)culturii, Daniel Breaz - Eminescu este practic cel mai mare poet CARE l-a dat România'

eugen tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat, luni seara, pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, pentru greșeala gramaticală a acestuia, afirmând că ”ce naște din Dăncilă, agramat este” și că acesta are șansa să-i depășească pe ”(genunche) PLM (Pop Liviu Marian) și pe (paMblica) Valentin Popa”.

”Atentat la limba română. Ce naște din Dăncilă, agramat este! Ministrul (in)culturii, Daniel Breaz, o dovedește cel mai bine. Auzi la el: Eminescu este practic cel mai mare poet CARE l-a dat România! Daniele, tată, ai marea șansă să-i depășești pe ”genunche” PLM (Pop Liviu Marian) și pe ”paMblica” Valentin Popa, măcelarul limbii române, cel care, deși era ministrul Educației, nu era în stare să facă acordul dintre subiect și predicat. De ”imunogobina” Viorica nu mai zic nimic. Oameni buni, haideți la vot, ca nu e de glumă cu ăștia”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit, luni seară, despre ce reprezintă pentru el poetul Mihai Eminescu, precizând că este "cel mai mare poet care l-a dat România".

"Pentru mine ca om, ca român, pot să spun, ca și cadru didactic....eu consider, așa cum consideră foarte multă lume, că este practic cel mai mare poet care l-a dat România, cel puțin până în momentul de față (corect este „pe care l-a dat” - n.r.). O operă extraordinară”, a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz, la Digi 24.

Marți, 15 ianuarie, se împlinesc 169 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, poetul național al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.