Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: Cer Guvernului alocarea de fonduri pentru edificarea unui Muzeu al victimelor dictaturii comuniste din România!

eugen tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac cere de urență bani pentru realizarea unui muzeu Cer Guvernului alocarea de fonduri pentru edificarea unui Muzeu al victimelor dictaturii comuniste din România!

Iată mesajul postat de politician pe Facebook:

"Pe 14 mai, este Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste. Sute de mii de români, printre care și Iuliu Maniu, fost prim-ministru al României, pe care îl omagiem în acest an, au fost victimele unui regim criminal. La Piteşti, Gherla, Aiud, Târgu Ocna, Sighet, Râmnicu Sărat, Arad, Jilava, Văcăreşti, a fost exterminată intelectualitatea românească din dorinţa de a distruge însuşi sufletul acestui neam. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au fost martiri ai acestui popor greu încercat de molima comunismului.

14 mai este momentul cel mai bun în care Puterea politică actuală să decidă alocarea banilor necesari pentru construirea în Bucureşti a unui Muzeu al victimelor dictaturii comuniste care să fie un far călăuzitor în timp pentru societatea românească. Este important să nu uităm marea tragedie naţională, tocmai pentru a nu repeta istoria. Mai ales, acum, într-un moment în care unii vor să readucă în prim-plan tribunalele poporului şi să naţionalizeze pe scară largă avuţia naţională.

Edificarea acestui Muzeu ar contribui la închiderea unei pagini de istorie extrem de triste pentru ţara noastră şi poate ar fi un element simbolic de ruptură faţă de trecut".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.