Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac dă Parlamentul European pe Parlamentul României: Singurul lucru de care sunt absolut convins este că voi candida

PMP
Eugen Tomac

Eurodeputatul Eugen Tomac a anunţat vineri că va candida la alegerile parlamentare din acest an. Liderul PMP încă nu ştie dacă va accepta invitaţia de a candida pe listele organizaţiei din Suceava a partidului, anunță news.ro.

„Singurul lucru de care sunt absolut convins este că voi candida şi eu la alegerile parlamentare din acest an. Mă gândeam chiar, ca o chestiune de destin, în 2012 am fost ales deputat de Basarabia. Ar fi interesantă o asemenea provocare, să reprezint, de exemplu, Bucovina. Să nu o luaţi ca o chestiune sigură. Doar vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru provocare. Mi se pare o chestiune interesantă. În orice caz, voi fi extrem de implicat şi ataşat de Bucovina, pentru că mă leagă multe lucruri frumoase de această zonă. Decizia de a candida la alegerile parlamentare am luat-o mult înainte de a veni acum în Bucovina, la Suceava. Dar e o chestiune care mă onorează”, a afirmat Eugen Tomac, vineri într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMP Suceava.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

El a mai spus că mai sunt alte două filiale care l-au invitat să candideze.

„Este un aspect pe care îl voi dezbate cu domnul preşedinte şi împreună cu echipa PMP Suceava, iar faptul că domnul preşedinte al PMP Suceava Marian Andronache a obţinut un rezultat foarte bun în municipiul Suceava arată că este un lider care a confirmat şi a reuşit să inspire multă încredere pentru suceveni”, a conchis Tomac.

PMP a depus miercuri la biroul electoral lista candidaţilor în Diaspora la alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor lista e deschisă de actualul deputat Constantin Codreanu, iar primul pe listă la Senat este Cătălin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda şi Estonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.