Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac despre intervenția UE pentru rediscutarea acordurilor pentru distribuția vaccinurilor anti-Covid, în avantajul țărilor ignorante, așa cum e România

Agerpres
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac vorbește pe pagina personală de Facebook despre eforturile Uniunii Europene de a asigura o distribuire egală a vaccinurilor anti-Covid19 către toate statele europene. UE a intervenit în renegocierea unor acorduri pe care marile state europene le au cu producătorii astfel încât distrubuția serurilor de imunizare să se facă într-o formă echitabilă. Intervenția Uniunii Europene ar putea fi o soluție salvatoare pentru țări ca România care au neglijat inițierea discuțiilor pentru asigurarea vaccinurilor către populație.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

„Uniunea Europeană negociază cu majoritatea jucătorilor importanți ai vaccinurilor pentru cumpărarea viitoarelor doze de antidot împotriva COVID-19.

Cele mai avansate discuții sunt cu Sanofi și partenerul GlaxoSmithKline pentru furnizarea a aproximativ 300 de milioane de doze din vaccinul lor în a doua jumătate a anului 2021.

De asemenea, AstraZeneca are un acord cu 4 state ale Uniunii Europene pentru furnizarea a 400 de milioane de doze la preț fără profit. Însă UE vrea renegocierea acelui acord pentru a se asigura că vaccinul ajunge în mod egal la toate cele 27 de state membre”, a scris Eugen Tomac pe pagina de Facebook.

Citește și: Nelu Tătaru pune cruce informațiilor alarmante: Se va întâmpla în două săptămâni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.